Onze Visie

LeaseYourBag.nl staat voor kwaliteit, duurzaamheid en bewust keuzes maken. Bewust ervoor kiezen om samen met ons, het milieu minder te belasten. Wij geloven er namelijk in dat ieder klein steentje bijdraagt in het behoud en mooier maken van de wereld. Door je tas te leasen draag jij als consument bij aan het verduurzamen van de fashionindustrie.

Met onze service willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om met regelmaat van tas te kunnen afwisselen zonder dat dit invloed op het milieu heeft. Door je tas bij LeaseYourBag.nl te leasen consumeer je minder. Dit is goed voor het milieu omdat hierdoor iets minder CO2 en andere broeikasgassen, dat bij het maken van een tas ontstaat, uitgestoten worden. Het milieu is jou hiervoor dankbaar! En daarnaast is je portemonnee er ook enorm blij mee: op deze manier voorkom je het doen van dure uitgaven. Een designertas aanschaffen is immers behoorlijk prijzig.

Mocht je nou toch een tas willen kopen, dan kun je met onze service miskopen voorkomen door de tas eerst uit te proberen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt en weet je zeker dat de tas écht is wat je zoekt en perfect bij jou past. En wil je het helemaal goed doen, ga dan voor een tweedehands exemplaar en geef deze een tweede leven! Duurzaam leven zonder dat je er moeite voor doet, en ook hier geldt dat je portemonnee er blij mee is 🙂

LeaseYourBag.nl staat voor kwaliteit, duurzaamheid en bewust keuzes maken. Wij geloven dat ieder klein beetje helpt. Duurzaam leven zit hem in kleine dingen. Met onze lease service moedigen wij tassenliefhebbers zo min mogelijk nieuw te kopen. Kies daarom samen met ons om op een duurzame wijze van luxe te genieten. Draag jij jouw steentje bij aan een schonere wereld?

Kom je uiteindelijk op het punt dat je in een tas uitgekeken bent, dan verkoop je deze weer door. Zorg dus altijd goed voor je tassen, want hoe beter de conditie des te meer je ervoor terug zal krijgen.

Get to know The Founder