Belangrijke aandachtspunten

Belangrijke aandachtspunten:

Het is voor ons een grote investering om jou al deze prachtige authentieke merk/designertassen te kunnen aanbieden. En dit doen wij uiteraard met alle liefde. Heb je via LeaseYourBag een tas gehuurd, vragen wij jou om zorgvuldig mee om te gaan. Hieronder hebben wij belangrijke aandachtspunten voor jou op een rijtje gezet. Lees ze goed door.

Aansprakelijkheid: Alle geleased tassen blijven ten alle tijden eigendom van LeaseYourBag.nl. Gedurende de leaseperiode stelt LeaseYourBag jou verantwoordelijk voor de geleasede tas(sen). Bij verlies brengen wij 200% van de aangegeven Retailprijs in rekening. Dit geldt ook voor beschadiging waardoor de tas niet meer verhuurd kan worden. Bij verlies of diefstal dient je aangifte te doen en het direct te melden aan LeaseYourBag via hello(at)leaseyourbag.nl. Bij kleine maar herstelbare beschadiging op onopvallend plek brengen wij de volledige kosten voor reparatie bij jou in rekening. In beide gevallen zullen wij nadat de factuur voldaan is eventuele resterende borg terugstorten. LeaseYourBag heeft ten alle tijden het volledige recht om te beoordelen wat als onherstelbaar geldt en wat niet.

Conditie tassen: Al onze tassen zijn bij het lanceren van onze site nieuw. Wij garanderen ten alle tijden tassen dat in een perfecte staat zijn. Na iedere leaseperiode worden onze tassen grondige gecontroleerd en in orde gemaakt. Hierdoor kunnen wij de conditie van onze tassen garanderen. Echter adviseren wij om direct na ontvangst te controleren of de ontvangen tas in goede staat is. Indien dit niet het geval is, is het raadzaam dit direct aan ons door te geven.

Geef de tas TLC oftewel liefde

LeaseYourBag.nl gaat enorm zorgvuldig om met haar tassen en wij hopen dat jij dit ook doet. Om een ​​blijvende schoonheid van onze tassen te garanderen verzoeken wij jou om voorzichtig met je geleased tas om te gaan, zodat anderen ook van de tas kunnen genieten. Dit houdt met name in:
Licht & warmte: Bescherm de tas tegen langdurige blootstelling aan direct zonlicht, Uv-licht, hitte, verwarming en regen. Overmatig blootstellen aan licht zorgt ervoor dat het leer verbleekt. En de warmte van de verwarming kan barstjes of vervorming van het leer veroorzaken. Mocht het nat worden, droog het dan onmiddellijk af met een zachte doek.
Olieachtige of chemische stoffen: Vermijd contact met olieachtige of chemische stoffen zoals parfums, cosmetica, nagellakremover en alcohol. Het is absoluut verboden om nagellakremover te gebruiken voor het schoonmaken van de gehuurde tas!
Losse make-up producten: Plaats geen losse producten in de tas die voor vlekken/lekkage kunnen zorgen, zoals pennen, nagellak, foundation ect. Dergelijke producten bewaar je het beste in een make-uptasje.
Verkleuring: Let bij lichte tassen op de kleur van je outfit, sommige kledingstukken kunnen namelijk voor verkleuring op de tas zorgen.
Opbergen: Als je de tas niet gebruikt, bergt deze dan op in de meegeleverde stofzak. Hang de tas niet op maar zet het neer, bij voorkeur in je kledingkast. Draag geen zware en scherpe voorwerpen, aangezien dit de vorm van de tas kan beïnvloeden.

Zet je gehuurde tassen niet op de vloer, dit om vlekken te voorkomen.

Legitimatie

LeaseYourBag.nl vraagt naast een standaard borg van €300 ook om extra zekerheid wanneer je bij ons een luxe designertas huurt. Deze extra (eenmalige) stap is vereist om je identiteit vast te stellen en je bestelling te valideren. Wij vragen om een kopie/foto van een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of paspoort ) en afschrift van jouw recente adresgegevens zoals bankafschriften. Je bestelling zal pas na ontvangst van de gevraagde gegevens in behandeling worden genomen.

LeaseYourBag.nl gaat ten alle tijden met grote zorgvuldigheid met jouw gegevens om en dit enkel en alleen als garantiemiddel gebruiken.

Geniet met alle liefde van je gehuurde tas!