Verzenden & retour

Het is mogelijk om jouw orde in Amsterdam op te halen en retourneren.

Verzenden:

Wanneer LeaseYourBag jouw gehuurde tas opstuurt gebeurt in overleg met jou. Zodra je pakket onderweg is krijg je van ons een bevestigingsmail met een link om je pakket te kunnen volgen. In het algemeen zal je na 1-2 dagen je pakket in ontvangst kunnen nemen. De leveringskosten bedraagt 15 euro.

Terugzenden:

Het terugbrengen van de door jou gehuurde tas gebeurt per post. De retourkosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten bij jouw in rekening.

Bij LeaseYourBag huur je minimaal 5 dagen, op dag 5 dient de tas(sen) teruggestuurd te worden. De huurperiode gaat in op het moment dat de tas(sen) geleverd zijn. Het terugsturen dient uiterlijk op de vijfde dag na ontvangst te gebeuren. En dan wel voor de tijdstip van 18:00uur! Wordt het pakket na de tijdstip van 18:00 uur bij de postbezorgdienst geleverd zal dit als te laat worden beschouwd en brengen wij extra kosten in rekening. In je leaseperiode ontvang je via de mail een berichtje met de exacte datum waarop je bestelling teruggestuurd dient te worden. Je ontvangt van ons een retourlabel en hoef je deze enkel uit te printen en op de doos te plakken. Vervolgens lever je de gefrankeerde doos bij een Postnl servicepoint.

Let op: je leaseperiode stopt op de dag dat jij het pakket met je gehuurde tas bij de postbezorgdienst geleverd hebt. Gebeurt dit te laat, dus niet op de afgesproken datum, brengen wij kosten bij jou in rekening. Wij rekenen per dag dat je te laat bent 50% van de (totaal) lease prijs.