Verzenden & retour

Verzenden:

LeaseYourBag streeft ernaar bestellingen uiterlijk de eerstvolgende werkdag na ontvangst van betaling te versturen. Zodra je pakket onderweg is krijg je van ons een bevestigingsmail met een link om je pakket te kunnen volgen. In het algemeen zal je na 1-2 dagen je pakket in ontvangst kunnen nemen.Β De leveringskosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten bij jouw in rekening.

Terugzenden:

Het terugbrengen van de door jou gehuurde tas(sen) gebeurt per post. Ook hier geldt dat wij geen extra kosten bij jouw in rekening brengen.

Bij LeaseYourBag huur je 6 dagen, op dag 7 dient de tas(sen) teruggestuurd te worden.Β De huurperiode gaat in op het moment dat de tas(sen) geleverd zijn. Het terugsturen of dient uiterlijk op de zevende dag na ontvangst te gebeuren. In je leaseperiode ontvang je via de mail een berichtje met de exacte datum waarop je bestelling teruggestuurd dient te worden. Je ontvangt van ons een retourlabel en hoef je deze enkel uit te printen en op de doos te plakken. Vervolgens lever je de gefrankeerde doos bij een Postnl servicepoint.

Let op: je leaseperiode stopt op de dag dat jij het pakket met je gehuurde tas bij de postbezorgdienst geleverd hebt. Gebeurt dit te laat, dus niet op de afgesproken datum, brengen wij kosten bij jou in rekening. Wij rekenen per dag dat je te laat bent 50% van de lease prijs.