Heb je binnenkort een trouwerij, feestje, event of een belangrijke meeting en wil je graag je look afmaken met een prachtig tas aan jouw hand? Wil je liever niet meteen honderden en in sommige gevallen duizenden euro’s aan een tas spenderen? Of misschien wil je voordat je een tas aanschaft deze eerst een weekje testen om er zo zeker van te zijn dat het écht is wat je zoekt en dat het bij jou past? Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je snel uitgekeken bent op tassen. Wat jouw reden ook is: LeaseYourBag.nl got you! Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar authentieke designertassen om te leasen. In onze assortiment vind je tijdloze en elegante hand- en schoudertassen geschikt voor elke gelegenheid.

Wij van LeaseYourBag.nl weten dat jij van fashionable tassen houdt. En daarnaast ook van afwisseling. En dat je het liefst bij iedere outfit een passend tas zou willen dragen. Maar helaas is een kast vol designer tassen niet voor veel vrouwen weggelegd. Niet getreurd! Wij bieden uitkomst! LeaseYourBag.nl biedt een ruime selectie tassen van topmerken in diverse kleuren en grootte, allemaal met liefde en zorg voor jou uitgekozen.

Wij leasen niet enkel tassen van luxe designers maar ook van premium designers. Dit maakt het voor jou mogelijk om voor een klein bedrag een fashionable tas aan de haak te slaan. Voor een fractie van de winkelprijs kun je al bij ons een week lang een tas leasen. Wil je langer van een tas genieten? Geen probleem. Wij bieden ook de mogelijkheid om in overleg langer te leasen. Enkele merken uit onze assortiment zijn: Prada, Furla, Givenchy, Karl Lagerfeld, Proenza Schouler en Chloé. Nieuw of in een perfecte staat! Daarnaast voegen wij met regelmaat nieuwe merken en modellen toe aan onze assortiment.

Ook aan alle fashionable mama’s met een mini fashionista hebben wij gedacht. Heb jij thuis een mini fashionista die het ook helemaal geweldig vindt om dezelfde tas als mama te dragen? Speciaal voor jouw mini-me hebben wij enkele matching tassen, perfect voor mama-dochter twinning. Voor een fractie van de verkoopprijzen heb je een week lang authentieke designertassen voor jou en je kleine meisje.

LeaseYourBag.nl is gevestigd in Amsterdam. Helaas beschikken wij, voor nu, nog niet over een fysieke showroom en derhalve is het dan ook niet mogelijk om bij ons tassen uit te zoeken. Bestellingen versturen en terugsturen gebeurt via Postnl. Met de grootste zorg verpakken wij je bestelling en zal deze door Postnl bij jou thuis worden geleverd. Voor zowel het verzenden en terugsturen brengen wij geen extra kosten in rekening.

Laat het uitzoeken maar beginnen!

Lease Shop